Elindítja gázkereskedelmi üzletágát az ALTEO Group

Az összes szükséges engedély és felhatalmazás birtokában a következő gázév kezdetével, 2016. október 1-től elindítja gázkereskedelmi üzletágát az ALTEO Group. A vállalatcsoport a ma már az árbevétel jelentős részét biztosító villamosenergia-kereskedelmi üzletága mintájára konzervatív stratégia mentén lép be a gázkereskedelmi piacra.

A 2016. október 1-jével induló új gázév kezdetével indítja el a tőzsdén is jegyzett ALTEO Group a vállalatcsoport gázkereskedelmi üzletágát. A vállalat minden szükséges engedéllyel rendelkezik, az új üzleti tevékenység megkezdésére az ALTEO igazgatósága is rábólintott.
Ez egy fontos lépés a számunkra, hiszen a gázkereskedelem elindításával válik teljessé a vállalatcsoport energiakereskedelmi portfóliója. Emellett a Smart Energy Management együttműködések keretében is még integráltabb, még teljesebb szolgáltatatást leszünk képesek nyújtani ügyfeleink számára” – hangsúlyozza Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Group vezérigazgatója.

Az ALTEO a villamosenergia-kereskedelmi üzletág fejlesztésének mintájára konzervatív, de határozott stratégia mentén indítja gázkereskedelmi tevékenységét is. „Földgáz beszerzési oldalról hiába ismerjük már a rendszert és vannak kiváló, az energiakereskedelemhez értő szakembereink, ennek a műfajnak a finomságait nekünk is meg kell tanulni. Felesleges köröket ugyanakkor nem futunk, már a kezdetektől fogva ügyfelekkel akarunk dolgozni, növelni akarjuk a vevői körünket, a saját erőművek ellátása ebből a szempontból fontos, de nem elsődleges célja az új üzletágnak” – emeli ki a vezérigazgató.

Címkék: