bronz hulladék ára

A bronz hulladék ára és a kerekítés az átvételnél

Aki egy MÉH telephelyen szeretné leadni a felgyűlt színesfémet, többek között az eladásra szánt, több kilogramm bronzot, jó, ha tisztában van bizonyos dolgokkal. Egyrészt a bronz hulladék ára több mindentől függ. Nem szabad elfeledkezni arról, ami minden egyes telephelyen pontosan ugyanúgy történik, mégpedig a kerekítésről az átvételnél.

Szerencsére a legtöbben tudják, hogy a hazai átvevőhelyek egész kilókat vesznek át, ami miatt a bronz hulladék ára, azaz a végső összeg változó lehet attól függően, hogy mennyi anyagja van az embernek. Mit is jelent ez azoknak, akik nem hallottak még erről? Nos, ha valaki 2,8 kilogramm bronzzal állít be, az csak 2 kilóért fog pénzt kapni.

Nyilvánvalóan annak semmi akadálya, hogy a maradék 800 grammot hazavigye az ember és még gyűjtsön hozzá. A nagyobb értékű hulladékot mindig érdemes otthon lemérni, ha egy mód van rá, hiszen így pontosan tudni fogja a tulajdonos, hogy mire számíthat, mekkora súllyal rendelkezik és milyen lehet a bronz hulladék ára.

Ha a mérés során bármi rendellenességet tapasztal, nyugodtan lehet szólni a cég munkatársainak. Tudja például a Méhes Hulladék is, hogy erre sok példa van. Megesett már velük is, hogy egy ügyfél úgy vélte, át akarják verni, aztán hazament, lemérte és pont ugyanazt a súlyt kapta, amit a munkatársak a mérés után megadtak. A meheshulladek.hu mellett azért döntenek sokan, mert itt mindig tisztességesen járnak el és a bronz hulladék ára kedvező.

Egyre magasabbak a használt akkumulátor árak

A nem használatos, rossz, működésképtelen akkukat megéri leadni az átvevőhelyeken. Egyrészt a használt akkumulátor árak az évek előrehaladtával egyre csak nőttek, így a leadott eszközért igen jó pénzt kap a tulajdonos. Másrészről pedig nem szabad megfeledkezni arról a tényről, hogy ezzel a természetet is védi az ember.

A Méhes Hulladék régóta foglalkozik a gépkocsik akkumulátorainak átvételével. A veszélyes hulladéknak számító tárgyakat nem szabad kidobni, hiszen kötelező ezeket megfelelő módon szállítani, szétbontani és semlegesíteni. Azért jók a használt akkumulátor árak, mert bár nem működnek, jelentős mennyiségű hasznosítható alapanyaggal bírnak.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük