kemence ajtó

A magas minőségű kemence ajtó

A kemencék megfelelő működéséhez elengedhetetlennek bizonyulnak bizonyos tartozékok, szerkezeti elemek, akárcsak a kémények, ajtók és betonozott alapok. Ha már a nyílászárókról van szó, csakis az a kemence ajtó fog hosszútávon is beválni, ami minden téren hőálló. Az öntöttvas, 800 Celsius-fokig hőálló, nagyméretű kerámiaüveggel rendelkező típus a biztos választást jelenti.

Hol vásárolható meg az a modell, amelyik minden igénynek maximálisan megfelel? A benkel.hu évek óta egy bő felhozatallal várja a klienseket. Itt a sima kemence ajtó mellett megvehető a levegőztetővel, rostélyszerkezettel és hamuzóval rendelkező modell is. A változatos kínálat megfigyelhető a zárt kemence ajtó modellek esetében is, amik öblítő levegővel és környezetbarát égőtérrel is bírnak.

A tartósságról természetesen a már említett szürke vasöntvény alapanyag gondoskodik. A hamuzórésszel rendelkező változatok megvehetők külső levegős változatban egyaránt. Az ilyen kemence ajtó esetében tanácsos előzetesen kialakítani a külső levegő betáplálására alkalmas légcsatornát. Az üvegöblítő levegő használata , amit gyakran neveznek légfüggönynek is, minden egyes kivitelnél adott.

Töretlen az öntvény vízteres kandalló népszerűsége

Vannak olyan kandallók, amik már több évtizede kedveltek. Jó példa itt az öntvény vízteres kandalló, aminek a gyártásával régóta foglalkozik a Benkel. Itt automata gépi öntéssel készülnek a termékek, mindig hazai alapanyagokból. Biztosan nem okoz csalódást ez a szerkezet azoknak, akiknek fontos a tartósság, a magas minőség és persze a hosszú élettartam. Milyen tulajdonságokkal bír az öntvény vízteres kandalló?

Adott például a kihúzható, nagyméretű hamuzófiók, a primer és szekunder égésszabályozás, ami ugye hozzájárul a környezetkímélő égéshez, illetve adott a huzatszabályszó pillangószelep, ami a frontrészről kezelhető. Az öntvény vízteres kandalló legfontosabb előnye mindenképp a megbízhatósága, ugyanis az égéshez elengedhetetlen levegőt kintről is nyerheti. Persze vannak olyanok, amik a lakás légteréből szívják el az oxigént.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük