francia bulldog

A sármőr francia bulldog

Ez a kistermetű kutya társasági állatként lett közkedvelt. A francia bulldog játékos, melegszívű és gondoskodó, gyermekes családoknak, időseknek vagy egyedülállóknak is ajánlott. Ő a denevérfülű hízelkedő sármőr. Ha Ön egy olyan kutyát szeretne, aki szinte minden társaságban és környezetben jól viselkedik, barátságos, nem ugat túl sokat, könnyen ápolható és imádni való, akkor valahol Önre vár egy francia bulldog.

Ez a kutya jó őrző hajlamú és mint bulldog, a rövid pofija miatt vicces hangokat ad ki alvás közben, tehát nyög, szuszog és horkant. Amellett, hogy imád lustálkodni, nagyon szeret játszani, imádja az emberek társaságát és vágyik a szeretetre. Nem igényel túl sok mozgást, vagyis egy lakás, vagy kis kertes ház is megfelelő számára, de a napi séta ne maradjon el, nehogy elhízzon, ugyanis nagyon szereti a hasát.

A francia bulldog bohókás és makacs, ezért szükséges nála a következetesség és a türelem, de ha játékosan foglalkozunk vele, akkor könnyen tanul és biztosak lehetünk benne, hogy első számú társunkká válik majd.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük