tökmagolaj hatása

A tökmagolaj hatása áldásos, szinte gyógyító

Van egy növény, amelyiknek a magját legtöbben úgy ismerik, hogy a férfiaknak kiváló, de ez a nőkre is kiterjed. A tökmagolaj hatása a rák ellen is felveszi a harcot, ezt nagyon sokan állítják, mert rengeteg értékes tápanyag van benne, ami miatt zöld aranynak is hívják néha. Nemcsak gasztronómiai szempontból alkalmazható, hanem a népi gyógyászatban is igencsak megállja a helyét. A tökmagolaj hatása elég sokrétű, tele van esszenciális zsírsavakkal, vitaminokkal, kiváló a szívnek, az agynak és a bőrnek is.

Gazdag antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő befolyással bír. Gyógyír lehet hólyagproblémákra, a prosztatára, felfázásra, fertőtlenít, gyulladást csökkent, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterint, tisztítja a vért, rugalmassá teszi az érfalat. Akárhogy nézzük, a tökmagolaj hatása kiváló méregtelenítő, az antioxidáns tartalma miatt pedig még védelmet is nyújt a szöveteknek. Ha úgy érezzük, hogy lassítani akarjuk az öregedési folyamatot, akkor ajánlott a használata.

A Flavin7 fantasztikus növényi antioxidáns

Dr. Szent-Györgyi Albert Nobel díjat is kapott azért, mert felfedezte a bioflavonoidokat. A Flavin7 tartalmazza ezeket a csodás antioxidánsokat, amelyek az emberi szervezetnek igencsak hasznosak. Ez egy gyümölcskivonat, ami megannyi élettani hatást nyújt az embernek és emellett az összetétele miatt még védelmezi is a testet. Külön adalékként nem raknak hozzá vitamint vagy ásványi anyagot, mindez benne van a gyümölcsökben és a természetes összetevőkben.

A növényből belekerülő vitaminok listája hosszú, de sorolunk párat, például C, E, H vitamin, kalcium, magnézium, vas, kálium, plusz az antioxidánsok. A Flavin7 egészséges, mindenképpen pozitívan adja ki az erejét, mellékhatások nélkül. Orvosok, kutatók is ellenőrizték és a daganatkutatások is azt mutatják, hogy védelmezi a testünket a káros anyagok ellen, vagyis még betegségmegelőző is. Tehát a Flavin7 növényi antioxidánsainak, a baktérium-, gomba- és vírusellenes anyagainak köszönhetően helyreállíthatjuk, majd megőrizhetjük az egészségünket.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük