autós töltő

Az autós töltő jól jön az utazások során

Manapság már szinte minden eszköz USB-ről tölthető, szóval ez a termék kifejezetten hasznos a mindennapokban. Sőt, manapság már az autós töltő egyetlen kesztyűtartóból sem hiányozhat. Ha nem viszi magával egy hosszabb utazás alkalmával, akkor az nagyon sok bosszúságot okozhat, hiszen az okoskészülékek akkumulátorai bármikor lemerülhetnek.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy nem mindegy, milyen eszközt mivel tölt. Ez azért van így, mert a különböző típusú kiegészítők eltérő feszültségen működnek. Ha nem a megfelelőt használja, akkor könnyen megtörténhet, hogy károsodik az adott termék aksija. Érdemes olyan autós töltő mellett dönteni, ami 9-12 V tápfeszültséggel rendelkezik.

A prémium kategóriás változat 1500-2000 mA leadásával akár gyorstöltésre is képes. Tökéletes megoldást jelent azoknak, akik a hosszú úton navigációs céllal is használják az elektronikai eszközöket. Ha a minőségi darabok közül választ, akkor garantáltan maximálisan feltöltött akkuval száll ki a kocsiból. Az autós töltő több portos variációban is beszerezhető.

A C típusú töltő rövid bemutatása

A termék az USB család egyik tagja. A C típusú töltő, ellentétben az elődeivel vagy az A és B modellel, szimmetrikus, ebből kifolyólag sokkal könnyebben csatlakoztatható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a dugó tájolásától függetlenül mindig pontosan illeszkedik. A másik óriási előnye a kompakt méret. Mindössze 8,4*2,6 mm-es, ezért nem nagyobb, mint egy micro USB.

Körülbelül 10 000 csatlakoztatási műveletre tervezték, vagyis rendkívül tartós. A termék robosztus és vékony készülékek esetén egyaránt ideális választás. A C típusú töltő adatok, képjelek és villámgyors energiaátvitelre lett kifejlesztve. További pozitívuma, hogy támogatja az USB 3.1 szabványt, ami számos fejlesztést hordoz magában.

A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy akár 10 GB/s sebességgel továbbítsák az adatokat, sőt, az új szabvány 100 W-os teljesítményre képes. A C típusú töltő teljesen kompatibilis a régebbi generációk modelljeivel. Minden szempontból tökéletes választásnak nevezhető. A beszerzése történhet akár az online üzletekből.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük