érszükület a lábban tünetei

Az érszűkület a lábban tünetei érezhetők és láthatók

Ez a betegség az artériák és a verőerek falának kóros átalakulása, merevvé válása, amit a keringő vér csökkenése jellemez. Gyakran előfordul érszűkület a lábban tünetei pedig remekül körülírhatóak. A végtagok zsibbadásával, hidegérzettel és nagy fájdalommal jár. Ha gyaloglás vagy lépcsőzés közben görcsös fájdalmat érez, akkor joggal gyanakodhat a szóban forgó betegségre. Elégtelen keringésre utaló jel lehet a lábfejek hűvössége. Az érbetegségeket tekintve, különös veszélyben vannak azok a személyek, akik korábban infarktust szenvedtek.

Az érszűkület lábban tünetei felismerése után forduljon mihamarabb orvoshoz, hiszen ha a kezelés időben megkezdődik, akkor jó esélye van a teljes gyógyulásra. A betegség következményei súlyosak lehetnek, ezért fontos a beteg és a kezelőorvos részéről is a fegyelmezettség és a rendszeresség. A gyógyulást követően célszerű kompressziós harisnyát vagy zoknit hordani, amikor csak teheti, hogy a kór ne tudjon újra kialakulni. Az érszűkület a lábban tünetei rendkívül kellemetlenek minden tekintetben.

A Fumara jótékony hatásai

Meg kell említeni, hogy a széndioxid élettani hatásai különlegesek, mivel képes felszívódni a bőrön keresztül és értágulatot hozni létre. A Fumara megalkotásával a kutatócsoport egy olyan fürdőt tett lehetővé, ami a széndioxidon kívül, különböző ásványi anyagokat, metakovasavat és illőolajokat is tartalmaz. Az otthonában egyszerűen elkészítheti a fürdőt. Elsősorban a láb bőrének regenerálódását, rugalmasságának helyreállítását, a nehéz és hideg érzet megszüntetését segíti elő.

A termék alkalmazásával az alsó végtagi elszíneződések elhalványulnak és eltűnnek az esztétikailag nem túl előnyös bőrcsúfító jegyek és striák. A Fumara pezsgőkristályokból készített lábfürdő jótékony hatását már az első alkalom után érezni fogja. Serkenti a vérkeringést, ebből adódóan rendszeres használat esetén megszűnik a terhelésre jelentkező végtagi fájdalom. Ez azt jelenti, hogy a hosszabb sétákat is gond nélkül élvezheti, nem kell majd a görcsök miatt időnként megállnia pihenni. A Fumara pezsgőkristály egyszerűen beszerezhető a gyógyszertárakból.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?