darus teherautó

Darus teherautó bérlési lehetőség

A különböző daruzási és teherszállítási feladatok biztonságos és hatékony ellátása gyakran kihívást jelent a vállalkozásoknak vagy magánembereknek. Egy nehezebb tárgy, építőanyag vagy gép szállításához nem biztos, hogy a hagyományos teherautók megfelelnek, van, hogy speciális gépjárműre van szükség.

A Bartafuvar évek óta foglalkozik a tulajdonában álló modern darus teherautó flotta bérbeadásával Budapesten és vidéken egyaránt. Amennyiben a darus teherautó bérlés lehetőségét választjuk mindenképpen jól járunk, hiszen a bérleti díjon kívül, egyéb költségekkel nem kell számolnunk.

A darus teherautó bérlés tehát leveszi a vállunkról a fuvarozással és áruszállítással járó gondot, és garantáltan szakértő kezek által, időben megoldódik az adott áru elszállítása a kívánt helyre. A bérlés rugalmas ügyintézéssel történik, minden ügyfélnek az igényeinek megfelelő, egyedi ajánlattal. A darus autók kezeléséhez a cég szakképzett darukezelő szakembert biztosít, aki jártas a speciális gépjárművek vezetésében és biztonságos működtetésében.

Mikor lehet jó választás az önrakodós darus autó?

Amennyiben áruszállítással, rakodással kapcsolatos feladatok elvégzése a cél, általában szükség van gépi erő igénybevételére. Az önrakodós darus autó egy olyan praktikus gépjármű, amely saját magát megpakolja a rajta elhelyezett daru segítségével és képes az áru hosszabb távú szállítására is.

A Bartafuvarnál lehetőség van az önrakodós darus autó bérlésére, ami nagyban leegyszerűsíti a munkát. Attól függően, hogy milyen rakodási feladatot kell elvégezni, a nyakdarus (a fülke mögött van a daru) vagy a fardarus (hátul helyezkedik el a daru) autókkal végezhető el a szállítás.

Az önrakodós darus autó előnye, hogy képes gyorsan helyet változtatni, és kisebb területen is kényelmesen mozog, ami a szállítmányozás és raktározás terén lehet praktikus. A nehezebb tárgyak, gépek, berendezések magasba emeléséhez az autódaru a megfelelő választás, ami nagyobb távolságra, magasabbra képes emelni az anyagot. A cég munkatársai készséggel segítenek a döntésben, hogy éppen melyik jármű az, amire szükségünk lehet,

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük