hegesztő szemüveg

Hegesztő szemüveg a biztonságos munkához

A hegesztés olyan munka, ami speciális ruházat és kiegészítők viselését követeli meg a dolgozótól. Manapság a hegesztő szemüveg a leggyakrabban használt kiegészítő ennél a munkánál, míg régebben csak pajzsot alkalmaztak. Szerencsére, a modern technológiának köszönhetően, ma már igazán praktikus, könnyű darabok lelhetőek fel a szaküzletek polcain. Például a tartex.hu webáruház kínálatában sokféle kialakítású védőszemüveg fedezhető fel. A bőséges választékban mindenki megtalálja a számára leginkább ideális darabot.

Például az Alulux fém hegesztő szemüveg olyan kialakítású, hogy még korrekciós szemüveg fölé is felvehető. Kerete 100%-ban polikarbonát, szára szintén ebből az anyagból készült, rugalmas Ecolive végekkel ellátva. Lencséje biztosítja az extrém hőmérsékleti viszonyok közötti használatot is. Széles, kerethez rögzített oldalvédővel van ellátva, súlya mindössze 45 gramm. A termékpalettán található minden hegesztő szemüveg mellett elolvasható az adott termék pontos leírása, tulajdonságai.

Fontos az orvosruha kényelmes jellege

Az egészségügyben dolgozók munkája egyáltalán nem könnyű, ők soha nem hibázhatnak, hiszen emberéletek függnek a sok esetben pillanatok alatt meghozott döntéseiktől. Így természetes elvárás, hogy az orvosruha maximális komfortot nyújtson, még véletlenül se érezzen a viselője semmiféle kellemetlenséget. Olyan anyagból készített ruházatot célszerű választaniuk az egészségügyi dolgozóknak, ami nem irritálja a bőrt, kiválóan levegőzik. Érdemes megtekinteni az említett webshop kínálatát, ahol magas minőségű munkaruházati cikkek kerülnek forgalmazásra.

A készletén lévő orvosruha fajták mindegyike 100%-ban pamutból készült, divatos, praktikus, megfelel az egészségügy szigorú követelményeinek. Strapabíró és funkcionális darabok, amelyek tökéletesen megfelelnek a vonatkozó munkakörülményeknek. Fontos a viselési komfort az orvosruha esetében, de nem szabad elmennünk a könnyen mosható jellege mellett sem. A legjobb választás talán az a modell, amelyiket viselni lehet vasalás nélkül is, mert a nehéz műszakok között nem mindig van erre idő.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük