burgonya betakarítógép

A burgonya betakarítógép előnye a kézi válogatáshoz képest

A minőség, méret és alak szerinti egyidejű válogatással a modern berendezések képesek fenntartani a termelési áramlás egyenletes ütemét. Míg a termékek nagyobb számú hibája lelassíthatja az emberi válogatást vagy több hibás terméket engedhet át, egy hozzáértő burgonya betakarítógép esetében ez nem befolyásoló tényező. Az eszközök által használt algoritmusok általában fizikai kritériumok és felületi hibák szerint szortíroznak.

Például a burgonya esetében kritérium lehet a hosszúság, az átmérő és a gömbölyű forma. Mindig új szűrési feltételek telepíthetőek a burgonya betakarítógépbe a különböző hibákhoz és típusokhoz. Ezeket a zöldülés, a rothadás, a fekete foltok és a különböző hegek kiszűrésére alkalmazzák. Így jobban meg lehet felelni a gyártók és az áruházláncok íz, méret, megjelenés, alak és fajta követelményeinek. A burgonya betakarítógép kisebb és kevésbé szigorúan ellenőrzött környezetben is hatékonyan tud dolgozni, csökkentve a fűtésre és világításra fordított energiát a kézi válogatáshoz képest.

Zöldségválogató asztal az alacsony minőségű áru eltávolítására

Ez a berendezés sok vállalatnak alapvető, legyen szó termelőről vagy viszonteladóról, aki nagyra értékeli a hírnevét és hosszútávon meg akarja tartani a vásárlóit. A zöldségválogató asztal feladata mindenekelőtt a nem megfelelő és romlott áruk eltávolítása. A termék kiválasztásakor fontos tudni, hogy milyen asztalra van szükségünk. A zöldségválogató asztalok lehetnek szalagosak vagy görgősek. A kiválasztás másik kritériuma a termelékenység. Ezt a munkafelület méretével együtt kell figyelembe venni.

Ennek oka, hogy a görgők sebességének beállításával ugyanaz a teljesítmény érhető el egy széles és hosszú asztalon, valamint kompaktabb modellen is. Másrészt tisztában kell lenni azzal, hogy a válogatás minősége eltérő lesz. Javasolt a szélesebb és hosszabb zöldségválogató asztalokat előnyben részesíteni. Ebben az esetben a termékáramlás egyenletesebb lesz, így az alkalmazottak időben láthatják és eltávolíthatják a rossz vagy romlott árut. Minél jobb minőségű a zöldségek válogatása, annál nagyobb az értékük.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?