mátraderecske mofetta

Mátraderecske mofetta jó eredményekkel

A szén-dioxidos szárazfürdőnek kedvező hatásai vannak. Ezért is lett ismert látványosság a pozitív tapasztalatokkal bíró Mátraderecske mofetta. Mik ezek a pozitív tapasztalatok? Ha felsorolnánk mindet, itt ülnénk estig, de csak a legfőbb részét tudatva, például rengeteg ember köszönheti ennek a terápiának azt, hogy nem kellett amputálni a lábát az érszűkület miatt. Diabétesz, szív és-érrendszeri megbetegedések, reumatológiai kóresetek, csontritkulás, ízületi fájdalmak.

A Mátraderecske mofetta tartalmaz radon gázt is, ami a sejtek anyagcseréjét fokozza, no és nem mellékesen az immunrendszert is erősíti. Ennek köszönhetően javul a bőr alatti keringés és a szervezet méregtelenítési folyamata, de kiegészítő terápiaként még a stresszt is kezeli. Ha egészséges ember veszi igénybe, akkor amolyan doppingszerként hat a testre, mert a teljesítményt fokozza. A Mátraderecske mofetta kiváló gyógygáz, tapasztalattal és rengeteg pozitív visszajelzéssel a háta mögött, vagyis aki igényelné, tegye bátran, mert jól jár.

 Van esély az érelmeszesedés visszafordítására

Ma már nem csupán az idősebb korosztály van veszélyben, ha ateroszklerózisról van szó. Viszont a jó hír az, hogy az érelmeszesedés visszafordítása néhány életviteli változtatással megoldható. Tudományos kutatások is bebizonyították, hogy a problémát gátoló vitamin hiánya is elősegíti ezt. Ha javítunk az életmódunkon, többet mozgunk, egészségesebben étkezünk, nem dohányzunk, máris jobban lehetünk és mentesek az érelmeszesedés visszafordítása küzdelemtől.

Nem kell kilométereket futni, a napi rendszeres séta is megteszi, plusz néhány vitamin pótlása, a stressz csökkentése, káros szenvedélyek visszafogása, több egészséges étel, zöldség és gyümölcs fogyasztása, ennyi az egész! Ez a probléma egyébként lehet öröklött és már fiatal korban megjelenhet, akkor még csak részleges lerakódások, kisebb plakkok vannak, de ha nem teszünk semmit ellene, pár éven belül bekövetkezhet a nagyobb baj. Fontos az érelmeszesedés visszafordítása, méghozzá a természet erejével, ha tovább akarunk élni és élvezni az életet.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?