dohányzásról leszokás

Kemény munka a dohányzásról leszokás

Nehéz dolog leszokni a káros szenvedélyünkről, a dohányzásról. Sok embernek nem is sikerül, de aki sziklaszilárdan eldöntötte, hogy leteszi a cigarettát, az szakszerű segítséget képes kérni. Például a biorezonanciás dohányzásról leszokás esetén orvosi kivizsgálás sem szükséges. Függetlenül a kezelésektől, bevehetjük a szokásos gyógyszereinket, nincs kereszthatás sem, mert a készülék biofizikai szinten hatásos, az orvosságok pedig biokémiai szinten.

A kezelés non-invazív, tehát nem hatolnak be a páciens testébe, a dohányzásról leszokás pántokon keresztül a testhez kapcsolt készülék segítségével történik. Ez felkínálja a megfelelő bioinformációt annak érdekében, hogy a szervezet behozhassa informatikai lemaradását. Semmilyen közvetlen mellékhatása nincs a kezelésnek, mivel a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál. A biorezonanciás dohányzásról leszokás menete több teendőből áll. Vannak otthoni előkészületek és a kezelés napjára javasoltakat is be kell tartani.

Néha kihagyhatatlan a vércsoport vizsgálat

Számtalan olyan eset van, amikor pontosan tudnunk kell, hogy milyen a vércsoportunk, ezért célravezető elvégeztetni egy tesztet. Egészségkapu Gyógycentrum keretein belül mindössze néhány percbe telik a vércsoport vizsgálat, az eredményt ezt követően már magunkkal vihetjük. Ehhez egy Serafol ABO+D kártyát használnak a szakemberek, ami képes az anti-A, -B és –D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására. Az ujjbegyből vett 4 csepp vér szükséges hozzá, a 3 antitest foltjára és a kontroll helyére.

A vércsoport vizsgálat során minden csepp vérhez hozzáadnak 1 csepp desztillált vizet vagy fiziológiás sóoldatot. A cseppeket összemossák a reagenssel, majd az orvos 60 másodperc eltelte után leolvassa a kártyán megjelenő vércsoportot. Ezt száradás után lefóliázzák és átadják a páciensnek. Tulajdonképpen ennyi az egész procedúra, fájdalom nélkül és hamar lezajlik. Éppen ezért nem is érdemes halogatnia a vércsoport vizsgálat elvégeztetését, ha tudja, hogy a közeljövőben szüksége lesz rá.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük