glitter

A glitter fokozza az esztétikus csillogást

„Ahhoz, hogy kézimunkánk valóban kivételes lehessen, számos megoldás áll a rendelkezésünkre. Ilyen többek között a figyelemre méltó glitter fonal bevonása a kötési, illetve a horgolási folyamatokba. Ez az egyedi kellék az anyagát tekintve fémszálakból épül fel, amelyek egyáltalán nem módosítanak az elkészült darab finom tapintásán.

A Nordfonal webáruházában fellelhető glitter fonalak körülbelül 700 méter hosszúságot fednek le. Egy-két spulni fonal bőven elegendő egy felnőttre szabott felsőruházat kialakításához. Összefoghatjuk bármilyen egyéb szállal, így egy kis csillogást rejthetünk a munkánk során felhasznált tónusok közé. A termék arany és ezüst változatban is kapható.

Az első a nyárias, üde árnyalatok méltó kísérője, az utóbbi pedig a hideg, füstös tónusok kiemelésében segédkezik. A webshopban ötletadó tippekkel is bővülhet az eszköztárunk. A glitter szálak megóvása érdekében ne fehérítsük és ne mossuk mosógépben az elkészült ruhaneműt. Egy kevés odafigyeléssel sokáig élvezhetjük a saját kezünkkel készített darab csillogását.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?