gurulós bőrönd

A gurulós bőrönd szállítása kényelmes

Az utazás esetén aktuális pakolás frusztrációt okozhat, amennyiben nem a megfelelő eszköz áll rendelkezésre. A gurulós bőrönd számos változatban érhető el a taskaweb.hu webáruházban, előnye a csak fogantyúval rendelkező modellekkel szemben az, hogy nagyobb súly jelenlétében is megkönnyíti a szállítást.

Általában ez a fajta koffer 4 könnyű mozgású kerékkel van felszerelve az emelőfülek mellett. A gurulós bőrönd sima felületen könnyedén húzható, mégpedig a betolható és állítható teleszkópos markolatnak hála, így nem kell feleslegesen cipekedni. Az említett webshopban számos különféle minőségi darab várja a vásárlókat, olyan neves cégektől, mint amilyen a Gladiator Space, a March, a Samsonite, a Gabol, a Yearz és még sok más.

A holmi stabil elraktározása ezeknek az utazótáskáknak a belső kialakítása révén nem okoz gondot, a praktikus dizájn szellemében el vannak látva jól elkülöníthető fakkokkal, cipzáras és hálós részekkel, amelyek megakadályozzák a ruhadarabok és egyéb szükséges kellékek összekeveredését. A gurulós bőrönd mindenképp a lehető legkomfortosabb választás.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?