Organza függönyök nappaliba és hálószobába

A gyakorlatilag súlytalan, átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy a leghihetetlenebb dekorációs ötleteket valósítsuk meg az ablakon. Az ebből a szövetből készült egyszerű változatok ugyanolyan jól néznek ki, mint a bonyolult társaik. Az esztétikus és könnyen ápolható organza függöny számos előnnyel bír. A fő előnye a praktikum, de a választás mellett, még más meggyőző érv is szól. Ilyen az esztétika, a könnyedség, a hosszantartó forma megtartása, a nagy tartósság és a könnyű ápolás. Az organza függönyt eredetileg főként természetes selyemből szőtték.

Ma már nehéz tiszta selyemből készült organzát találni és ha sikerül is, az nagyon drága. A modern változatait főként kétféle fonal, selyem és viszkóz összevonásával készítik, poliészter szálak hozzáadásával. A természetes szálak lélegeznek, míg a szintetikus szálak szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Ezért az ilyen kevert szövetek megfelelnek a selyem minőségi mutatóinak, ugyanakkor kevesebbe kerülnek. A különböző méretekben és színekben kapható organza függönyök bármelyik helyiség díszítésére használhatóak.

Készre varrt török függönyök megfizethető áron

Olyan üzletet keres, ahol a lakástextília széles választékban és alacsony áron kapható? Akkor a legjobb helyre jött! Webáruházunkban a készre varrt török függönyök kedvező költségek mellett vásárolhatóak meg egyedi méretekben. Minden textíliát közvetlenül Törökországból szállítunk, így garantáljuk a magas minőséget alacsony áron. A varrónőink többéves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően, a készre varrt török függönyök professzionális minőségben és olcsón vásárolhatóak meg.

Több éve sikeres online kereskedelmet folytatunk. Az évek során az online áruházunk több száz megrendelést teljesített. Szeretünk segíteni az embereknek az ablakok díszítésében. Ebből a célból a palettánkat sokféle színben tettük elérhetővé. Nyugodt és meghitt hangulatot szeretne teremteni a hálószobában? Ajánljuk figyelmébe a fehér, bézs, púder és sárga színű szövetekből álló választékunkat. Takarítson meg jelentős összeget anélkül, hogy a készre varrt török függönyök minőségét feláldozná!

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük