szerszámbolt Debrecen

Szerszámbolt Debrecen: megvehető az elektromos tűzőgép

Aki már ellátogatott az Online Szerszám oldalára, biztos észrevette, hogy mennyire változatos felhozatallal várja az érdeklődőket, potenciális klienseket és persze régi vásárlókat az áruház. A szerszámbolt Debrecen minden olyan termékkel rendelkezik, amikre a szakembereknek szüksége lehet azért, hogy a munkájukat megbízhatóan és profi módon tudják elvégezni.

Ott van például a Bosch PTK 14E elektromos tűzőgép, ami ahogy a neve is mutatja, számtalan anyag gyors rögzítését teszi lehetővé. Nyugodtan bevethető ez szigetelőanyagokhoz, textil tapétákhoz, fóliákhoz és egyéb matériákhoz egyaránt. Mit tud még a szerszámbolt Debrecen terméke? Tökéletesen beválik abban az esetben is, ha 14 milliméteres szögeket vagy kapcsolat kell belőni egy puhább anyagba.

Adott a Bosch elektronika és ezzel együtt az állítókerék ütőerő előválasztás is, amivel az anyagnak megfelelő munka még egyszerűbb lehet. A Push + Release funkció is említést érdemel, hiszen ennek hála igazán könnyedén kezelhető a masina.

A rendszer az ellenőrzött ütéskapcsolást teszi lehetővé; a tűzőorrot a munkadarabhoz kell nyomni és működtetni a kapcsolót. Nem is csoda, hogy a szerszámbolt Debrecen városában nagy sikert arat ezzel a produktummal. Amit még a felhasználók szeretnek, az a Bosch Duotac-automatika, két kapocs egyidejű választható feldolgozásáért.

Fém fúrószár beton és kő fúrásához

A Bosch hallatán sokan persze nem a tűzőgépre, hanem a fúrókra és fúrószárakra gondolnak. Évek óta töretlen népszerűségű a CYL-5  fém fúrószár, ami hihetetlen hosszú élettartammal bír a beton és kövek fúrásakor. A Bosch méltán lehet büszke erre a saját fejlesztésű kiegészítőre, aminél a keményfém keverék és a gyémántköszörülésű vágóél együttese biztosítja a kopásálló jelleget.

A Vario kivitelű fém fúrószár igazán jó választás akkor, ha a fúrás közben a megszokottnál nagyobb az anyag súrlódása a horonyban, hiszen ez lecsökkenti azt a 2 hornyos kivitelnek hála. A változó lejtés jó poreltávolítást biztosít és csökkenti a kopást. A fém fúrószár előnye még a Bosch Power Grip kialakításban rejlik. A befogószár rendszerrel a teljesítmény teljes egésze átadódik a szárra a masináról.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?