szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás többféle technikával

Az arc fontos része a szemöldök, de sokaknál ez annyira vékony, hogy alig látszik, így folyton festeni kell. Ha meguntuk a mindennapos festést, a szemöldök tetoválás éppen nekünk való, mert ezzel mindig szép, formás lehet. A Budapesten található Sminktetoválás Stúdióban dolgozó szakember többféle technikát alkalmaz és minden esetben kifogástalan végeredménnyel jár a munkája, ezért érdemes felkeresni a hölgyet. Létezik satírozott hibrid, soft púder és szálazott szemöldök tetoválás.

A satírozott szemöldök határozott körvonallal rendelkezik, ez a legfőbb jellemzője. A szálazott szemöldököt a szakértő általában azoknak a személyeknek ajánlja, akik nincsenek megelégedve a szemöldök formájával, dús jellegével. Lehetőség van ennél a technikánál eredeti szemöldök szálacskákat, apróbb vonalakat tetoválni, így fokozható a természetes hatása. Egy minden apró részletre kiterjedő fontossággal elkészített szemöldök tetoválás elvégzése nem tart túl sokáig, körülbelül 2-2,5 órát vesz igénybe. 1 hónap után korrekciós tetoválásra tanácsos visszamenni.

Megoldható a fejbőr tetoválás is a stúdióban

A metódust olyan esetekben javasolja a szakember, ha a haj foltokban kihullott vagy hiányos, ennek következtében láthatóvá válik a fejbőr. Ugyanakkor a fejbőr tetoválás hajbeültetés kiegészítésekor is alkalmazható. Az eljárás során a fejbőr azon részére, ahol hiányos a haj, a szakember hajszálakat tetovál. Ezáltal nem a fejbőr látszik, hanem a tetovált szálak. Ezek ugyanolyan színűek, mint a hajszálak, így eltakarják a fejbőrt és látványra egységes képet alkotnak a hajjal.

Nőknél és férfiaknál egyaránt lehet korrigálni esztétikailag a kisebb területen keletkező hajhiányt. A sminktetovalasstudio.com weboldalon megismerhető fejbőr tetoválás ára, de ugyancsak itt lehet bejelentkezni konzultációra. Nagyon jó megoldást jelent ez az eljárás mindenkinek, aki nem szeretne vagy nem tud hajbeültetésre vállalkozni. A szakértő már 18 éve tevékenykedik a szakmában, ezzel a nagy tapasztalattal garantált a szép eredmény. A fejbőr tetoválás módszer teljesen biztonságos, senkinek nem kell tartania tőle.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük